Du er landet på Bruseforhæng.dk, det helt rigtige sted at finde Bosch bruseplade. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bosch bruseplade tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bruseplade passer til Bosch

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Quickparts.dk.

Her kan “Bruseplade passer til Bosch” fås til 65,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Alternative Brands:Balay, Bosch, Constructa, Koenic, Pitsos, Siemens, Viva Original Designation:00653224, 653224…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

2: Slange vandventil/bruseplade passer til Bosch

Sidste produkt på vores liste er Slange vandventil/bruseplade passer til Bosch som vi har fundet til 74,- hos Quickparts.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Alternative Brands:Balay, Bosch, Constructa, Koenic, NEFF, Pitsos, Profilo, SIEMENS, Viva Original Designation:00661785, 661785…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bosch bruseplade i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bosch bruseplade:

Dyreste Bosch Bruseplade på listen er Slange vandventil/bruseplade passer til Bosch fra Quickparts.dk med en pris på 74.00. Billigste udvalgte Bruseplade er Bruseplade passer til Bosch som du kan købe for 65.00 hos Quickparts.dk. Forskellen på de to priser er 9 kr. – de 2 Bosch Bruseplade vi har fundet koster i gennemsnit 69.5 kr.
Ovenstående Bosch Bruseplade data og priser er hentet fra 1 butikker (Quickparts.dk). Alle Bosch Bruseplade tilbud er opdateret i dag 03-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bruseplade guides:

Fandt du ikke det rigtige Bruseplade blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bruseplade: