Du er landet på Bruseforhæng.dk, det helt rigtige sted at finde Corolle bruser. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Corolle bruser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Corolle dukketilbehør, badekar med bruser

Sidste produkt på vores liste er Corolle dukketilbehør, badekar med bruser som vi har fundet til 289,95 hos Børnenes Kartel.

Forhandlerens beskrivelse:
Put dakken i bad i dette fine badekar med bruser fra Corolle.
Hvis badekarret er fyldt med vand, kan du trykke på knappen på det lyserøde stykke og der pumper nu vand ud gennem bruseren.  Badekarret er fra Corolle, som er kendte for deres dukker med blid …

Se hos Børnenes Kartel ❯❯

Dyreste Corolle Bruser på listen er Corolle dukketilbehør, badekar med bruser fra Børnenes Kartel med en pris på 289.95. Billigste udvalgte Bruser er Corolle dukketilbehør, badekar med bruser som du kan købe for 289.95 hos Børnenes Kartel. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Corolle Bruser data og priser er hentet fra 1 butikker (Børnenes Kartel). Alle Corolle Bruser tilbud er opdateret i dag 26-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bruser guides:

Fandt du ikke det rigtige Bruser blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bruser: